Date Event
Aug 16, 2020 9:00 AM Sunday Yoga details
Aug 22, 2020 6:30 PM Zumba & Yoga at the Vineyard details
Sep 19, 2020 6:30 PM Zumba & Yoga at the Vineyard details
Sun8.16 Mon8.17 Tue8.18 Wed8.19 Thu8.20 Fri8.21 Sat8.22
Sunday Yoga Samantha 9:00 AM 60-min
 
30-Ride JLo 8:30 AM 30 min
Combo Ride JLo 8:30 AM 1 hr
Pilates - Online Lauren 9:00 AM 45-min
Zumba Fitness ® Diana 10:00 AM 45 min
TRX® Bootcamp Jorge 5:30 PM 45 min
TRX-Yoga Diana 6:30 PM 45 min
45-Ride JLo 6:30 PM 45 min
 
45-Ride Jorge 5:30 AM 45 min
Yoga - Online Lauren 8:00 AM 60-min
TRX® Bootcamp JLo 8:30 AM 45 min
STRONG® Bootcamp SDiana 5:30 PM 45 min
Video Ride Virtual 5:30 PM 30-45 min
Yoga Samantha 6:30 PM 1 hr
45-Ride Meghan 6:30 PM 45 min
 
45-Ride Diana 6:30 AM 45 min
45-Ride JLo 8:30 AM 45 min
TRX-Pilates Diana 10:00 AM 45 min
Yoga - Online Samantha 12:00 PM 60-min
TRX-Pilates Diana 5:30 PM 45 min
45-Ride Meghan 6:00 PM 45 min
Barre Diana 6:30 PM 45 min
 
45-Ride Jorge 5:30 AM 45 min
Barre Diana 8:30 AM 45 min
STRONG® Bootcamp SDiana 5:30 PM 45 min
Video Ride Virtual 5:30 PM 30-45 min
Yoga Samantha 6:30 PM 1 hr
45-Ride SDiana 6:30 PM 45 min
 
45-Ride Diana 6:30 AM 45 min
45-Ride Diana 8:30 AM 45 min
TRX-Yoga Diana 10:00 AM 45 min
Zumba Fitness ® Diana 5:30 PM 45 min
45-Ride Jorge 6:00 PM 45 min
Barre Diana 6:30 PM 45 min
 
Combo Ride JLo 8:30 AM 1 hr
30-Ride JLo 8:30 AM 30 min
45-Ride Meghan 9:30 AM 45 min
TRX-Pilates Diana 10:00 AM 45 min
Intro Ride Jorge 10:30 AM 45 min
Zumba ® Intro Diana 11:00 AM 45 min
Zumba & Yoga at the Vineyard Diana / Samantha 6:30 PM 60-min